Právě vysíláme

„Byl tím nejlepším člověkem na světě!“ ARIANA GRANDE promluvila o smrti MACA MILLERA a přiznala psychické potíže

11. července 2019 11:10
„Byl tím nejlepším člověkem na světě!“ ARIANA GRANDE promluvila o smrti MACA MILLERA a přiznala psychické potíže

Ačkoliv je Arianě Grande teprve 26 let, za svůj život už zažila řadu zdrcujících událostí. V roce 2017 se po skončení jejího koncertu v Manchesteru odehrál teroristický útok, při kterém zemřelo mnoho lidí. O rok později se pak předávkoval zpěvaččin bývalý přítel Mac Miller. A právě o zesnulém rapperovi se Ariana rozpovídala v emotivním rozhovoru pro časopis Vogue.

Ariana je na vrcholu své hudební kariéry a sbírá jeden úspěch za druhým. Zpěvačku čeká světové turné a hudební kritici dokonce předpokládají, že měla být i příští držitelkou prestižní ceny Grammy. Jakkoliv je však drobná brunetka jako umělkyně úspěšná, v soukromí bohužel zažívá jeden karambol za druhým. Největší životní ránou pro mladou zpěvačku byla bezesporu smrt Maca Millera, se kterým Ariana dva roky chodila a rapper byl kromě toho jejím velkým přítelem.

Když se Mac před rokem předávkoval drogami, zpěvačka začala cítit velké psychické potíže, kvůli kterým dokonce chtěla zrušit světové turné. Její vydavatelství jí však nakonec přemluvilo a Ariana tak skutečně musela začít koncertovat. Jak však sama nyní přiznává, rozhodně to pro ni není lehké. „Všichni mi říkali, že mi bude lépe, když budu mít nějaký plán a denní rutinu, tak jsem vyjela na turné, ale je pro mě nesmírně náročné zpívat písně, ke kterým mě pojí tak čerstvé rány, tvrdí zpěvačka, jenž se dokonce před pár dny přímo na pódiu rozplakala.

Pro magazín Vogoue Ariana promluvila i o tom, že jí po smrti Maca fanoušci obviňovali z toho, že nepomohla drogově závislému člověku. Zpěvačka se však brání tím, že ona rozhodně za Millerovu smrt nemůže a v minulosti se mu několikrát snažila pomoct. „Lidé nevidí ty skutečné věci, které se staly, tak říkají nahlas jen věci, o nichž si myslí, že se mohly stát. Neviděli ty roky práce, boje a snahy ani lásky a vyčerpání. Nemáte ponětí, kolikrát jsem ho varovala, co se může stát, a připomínala mu, že bojuje za všechny ty roky našeho přátelství a partnerství, řekla Ariana a dodala, že Mac Miller byl tím nejlepším člověkem na světě, jenž si ovšem nezasloužil démony, se kterými musel bojovat.

 

 

Zdroj: Vogue, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat