Právě vysíláme

CALVIN HARRIS vydal nový singl One Kiss. Spolupráce se sexy zpěvačkou DUA LIPOU má za nás palec nahoru!

8. dubna 2018 11:10
CALVIN HARRIS vydal nový singl One Kiss. Spolupráce se sexy zpěvačkou DUA LIPOU má za nás palec nahoru!

Jeden z nejúspěšnějších světových DJs Calvin Harris spojil svůj talent s nádherným hlasem zpěvačky Dua Lipy. Je to vážně dechberoucí!

Už před pár dny nás Calvin Harris na svém twitterovém účtu lákal na připravovanou novinku One Kiss. Nyní konečně vyšla a stojí rozhodně za to. Skotský DJ má za sebou již 5 studiových alb, přičemž jeho debutová deska I Created Disco vyšla už v roce 2007. Calvin vydal mnoho skvělých singlů, ale prvním, kterým se proslavil, byl Feel So Close z roku 2011. Ten se vyšvihl na přední příčky světových hitparád a díky němu se Calvin dostal do podvědomí fanoušků.

ČTĚTE TAKÉCALVIN HARRIS a PARTYNEXTDOOR bodují s novinkou Nuh Ready Nuh Ready

Následovaly další singly, a to ve spolupráci se známými osobnostmi, jako jsou Ne-Yo, Example, Rihanna, Tinie Tempah, Ellie Goulding a další. Ty nejznámější a zároveň nejúspěšnější máme vryté do paměti. Jsou to I Need Your Love, Drinking From The Bottle, Summer, Under Control a Outside.

Poslední spolupráce s krásnou zpěvačkou Dua Lipou, která se v poslední době vyskytuje v těch nejlepších hitech, nás přesvědčuje o tom, že tento talentovaný DJ ze Skotska ví přesně, co dělá.

 

Zdroj: YouTube

Galerie: Po 20 letech s make-upem na stagi vypadá Christina Aguilera neuvěřitelně i bez něj

Články, které by tě mohly zajímat