Právě vysíláme

CAMILA CABELLO a SHAWN MENDES už lásku nezapřou. Podívejte se na jejich zamilované fotografie!

10. července 2019 11:10
CAMILA CABELLO a SHAWN MENDES už lásku nezapřou. Podívejte se na jejich zamilované fotografie!

Dlouho se o jejich vztahu spekulovalo a fanoušci toužili po tom, vidět je spolu. Camila Cabello a Shawn Mendes jsou dlouholetí kamarádi a nyní možná už i partneři. Na internetu se totiž objevily fotografie, podle kterých je jasné, že tihle dva pro sebe mají zkrátka slabost.

Když se Camila před pár týdny rozešla se svým dnes již bývalým přítelem Matthewem, ihned začali fanoušci zásobovat internet jí a Shawna. Všichni totiž moc dobře vědí, že Camilu pojí s charismatickým zpěvákem dlouholeté přátelství a dvojice dokonce spolu nazpívala rovnou dva songy.

Ačkoliv se už dříve spekulovalo, že tihle dva spolu už určitě randili, Camila i Shawn vždy tvrdili, že jsou opravdu jen přátelé a nic mezi nimi neproběhlo. Nyní se však zdá, že se konečně daly věci do pohybu a mezi nadanými umělci opravdu nakonec ta pomyslná jiskra přeskočila.

Shawn a Camila byli totiž viděni, jak spolu ruku v ruce vychází z nahrávacího studia a ještě k tomu se objímají. Podívejte se na fotografie a ujistěte se sami, že tohle na pouhé přátelství opravdu nevypadá. Máme tu nový celebritní pár?

 

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat