Právě vysíláme

CAMILA CABELLO a SHAWN MENDES vtipně setřeli hatery. Předvedli líbačku, jakou nikdo nečekal!

13. září 2019 11:10
CAMILA CABELLO a SHAWN MENDES vtipně setřeli hatery. Předvedli líbačku, jakou nikdo nečekal!

Camila Cabello a Shawn Mendes už svůj vztah netají a klidně zveřejňují společné fotografie na sociálních sítích. Nyní se navíc rozhodli, že si udělají legraci ze všech haterů a natočili vážně zajímavé video.

Shawna i Camilu fanoušci milují a dvojice se řadí mezi nejpopulárnější interprety současnosti. Tak ale jako všechny hvězdy, i tento slavný pár si musí zvyknout na to, že jim spousta lidí úspěch nepřeje a na internetu jim hateři posílají nenávistné vzkazy.

Protože mají ale oba umělci smysl pro humor, rozhodli se reagovat na diskuzi, která se na Twitteru rozjela o tom, jak se Camila a Shawn líbají. Podle některých opravdu hloupých komentářů se totiž dvojice neumí správně líbat a jeden z haterů dokonce napsal, že to podle fotografií vypadá, jako kdyby se líbaly dvě ryby.

„Viděli jsme na Twitteru něco o tom, jak se líbáme a jak to vypadá divně, jako bychom se líbali jako ryby. Opravdu to zranilo naše pocity. Chceme vám tedy ukázat, jak se doopravdy líbáme,“ řekl pár ve videu a následně předvedl takovou líbačku, kterou fandové i hateři opravdu nečekali. Camila i Shawn zkrátka mají smysl pro humor a umí si ze sebe udělat legraci. A to je dobře!

 

Zdroj: Instagram, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat