Právě vysíláme

CAMILA CABELLO poprvé promluvila o vztahu s SHAWNEM MENDESEM! Co fanouškům prozradila?

10. září 2019 11:10
CAMILA CABELLO poprvé promluvila o vztahu s SHAWNEM MENDESEM! Co fanouškům prozradila?

Camila Cabello a Shawn Mendes patří aktuálně k nejoblíbenějšímu páru amerického showbyznysu. Dvojice, u které se přátelství proměnilo vlásku, spolu randí už pár měsíců, avšak na veřejnosti se k vztahu příliš nevyjadřovala. Tedy až doposud!

Bývalá členka skupiny Fifth Harmony a mladý zpěvák byli dost dlouhou dobu přáteli a nazpívali spolu hned dva songy. Při nahrávání úspěšného singlu Señorita se však Shawn a Camila dali dohromady a nyní tvoří pár.

Ačkoliv fanoušci už o jejich lásce vědí dlouhou a dvojice se nebojí ukázat spolu i na veřejnosti, Camila i Shawn o vztahu velmi dlouho mlčeli a nechtěli ho vůbec komentovat. Nyní však půvabná zpěvačka poskytla časopisu Elle rozhovor, ve kterém o lásce k Shawnovi konečně promluvila.

„Upřímně, je to poprvé, co jsem opravdu z celého srdce zamilovaná do druhé osoby. Se Shawnem se známe opravdu dlouho a vždycky jsme tu byli jeden pro druhého,“ řekla Camila. „Láska je pro mě velkou inspirací při tvorbě hudby. Zamilovanost v nás totiž probouzí všechny pocity a emoce. Když jsem opravdu zamilovaná, tak poslouchám hudbu a pláču. Pláču a je to krásné,“ dodala Camila, jenž rovněž razantně popřela, že by její vztah se Shawnem vznikl jen kvůli publicitě, jak se domnívali někteří fanoušci.

Camila a Shawn spolu na procházce

 

Zdroj: Elle, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat