Právě vysíláme

CAMILA CABELLO se omluvila fanouškům za rasistické a nevkusné příspěvky na sociálních sítích

21. prosince 2019 11:10
CAMILA CABELLO se omluvila fanouškům za rasistické a nevkusné příspěvky na sociálních sítích

Camila Cabello se stala terčem ostré kritiky kvůli starým rasistickým příspěvkům, které v minulosti sdílela na sociální síti Tumblr. Zpěvačka na Twitteru zveřejnila emotivní omluvu, v níž vysvětluje, že byla nevzdělaná a ignorantní.

Nepříjemná situace

Kontroverzní příspěvky pocházely z roku 2012 a 2013, kdy zpěvačce bylo 15 let. Mezi nimi byly fotky parodující lidi tmavé pleti a rasistické slogany. Uživatelé sociálních sítí příliš pochopení neměli: autorka hitu Havana čelila silnými obviněními z rasismu, které ji přinutili se veřejně omluvit.

Camila Cabello v omluvném vzkazu uvedla, že názory, které tyto příspěvky vyzdvihují, už dávno nesdílí a že byla mladá, nevzdělaná a ignorantní. Zpěvačka rovněž slíbila, že bude nadále využívat platforem sociálních sítí k tomu, aby lidi spojovala a aby šířila pozitivní náladu.

Některým uživatelům sociálních sítí tato omluva nestačila a chtějí. Kritici mladé zpěvačky po ní chtějí, aby ještě silněji prokázala, že tyto názory nesdílí a skutečně se jako člověk změnila. Uvidíme, zda je Camila Cabello poslechne a vyjde jim vstříc!

Zpěvačka se za staré příspěvky následně omluvila na Twitteru

Zdroj: NME, Twitter, Instagram, Tumblr

Články, které by tě mohly zajímat