Právě vysíláme

Camila Cabello změnila po rozchodu se Shawnem Mendesem rapidně vizáž

26. listopadu 2021 8:10
Camila Cabello změnila po rozchodu se Shawnem Mendesem rapidně vizáž

Zpěvačka Camila Cabello překvapila fanoušky novou vizáží, místo černých vlasů má nyní sexy mentolové. Ke změně se rozhodla po rozchodu se Shawnem Mendesem, s nímž chodila dva roky. Dvojice uvedla, že i přese všechno i nadále zůstává v kamarádském vztahu.

Zpěvačku Camilu Cabello byste možná v těchto dnech na ulici vůbec nepoznali. Rozhodla se totiž změnit svou vizáž a obarvila si vlasy. Zatímco ji fanoušci byli zvyklí vídat s černými, nově ji potkáte s mentolovýma. Pochlubila se jimi na svých sociálních stránkách.

V minulosti si interpretka vlasy příliš nebarvila. Naposledy vyzkoušela v roce 2019 blond hřívu, dlouho u ní ale nezůstala. Mentolový vzhled však Cabello neskutečně sluší, chválí ji fanoušci. „Jsi tak krásná!“ napsala jedna z fanynek.

Zpěvačka změnila look krátce po rozchodu s Shawnem Mendesem. S ním chodila dva roky, dvojice se dala dohromady během natáčení videoklipu k písni Señorita. Ještě před několika týdny ji novináři zastihli v objetí na pláži. Důvod rozchodu pár tají, jak ale uvedl, stále zůstává v přátelském vztahu.

Články, které by tě mohly zajímat