Právě vysíláme

Cardi B a Offset pobouřili internet. Sdíleli fotografie syna hrajícího si se stovkami dolarů

14. června 2023 10:10
Cardi B a Offset pobouřili internet. Sdíleli fotografie syna hrajícího si se stovkami dolarů

Cardi B a Offset dokázali fanoušky pobouřit pouhou fotografií svého syna. Malý Wave si totiž na snímku hraje se stovkami dolarů poházenými po zemi. Na sobě má přitom diamantové náušnice a neméně drahý prsten.

Děti Cardi B a Offseta si žijí jako v bavlnce. Rodiče je pravidelně zásobují drahými dary a následně se chlubí fotografiemi s tím, co potomkům pořídili, na sociálních sítích. Tam však ne vždy nachází u fanoušků pochopení. Jejich příznivci se často ptají, zda děti potřebují tak drahé věci.

Ne jinak tomu je i u příspěvku, který Offset sdílel před pár dny. Na něm je malý Wave obklopený stovkami dolarů. A ačkoliv mnozí vtipkují o tom, že dvouletý chlapec má už nyní víc peněz, než si oni během života vydělali, někteří upozorňují, že by se páru mohly tak drahé dary vymstít. „Možná je to vtipné teď, ale později nebude,“ napsala fanynka pod přezdívkou Mzpasion729.

Wave se narodil v září 2021 jako druhé dítě Cardi B a Offseta. Dvojice spolu má také dceru Kulture Kiari, kterou rovněž zahrnuje drahými dary. K narozeninám v minulosti dostala diamantový náhrdelník za tři miliony korun nebo luxusní kabelku za dvě stě tisíc. Pár prostě na svých dětech nešetří!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat