Právě vysíláme

CARDI B a OFFSET si znovu vyznávají lásku. Společně natočili videoklip k songu Clout

30. dubna 2019 8:00
CARDI B a OFFSET si znovu vyznávají lásku. Společně natočili videoklip k songu Clout

Cardi B a její přítel, rapper Offset, si toho spolu zažili už opravdu hodně. Dvojice se několikrát rozešla a Cardi se ze strany svého partnera musela vypořádat s nevěrou. Jak se ale zdá, slavný pár už všechno zlé překonal a nyní si znovu užívá šťastné chvilky. Dokonce nahrál i společný song s názvem Clout.

V prosinci loňského roku Cardi B oznámila, že se po patnácti měsících manželství s Offsetem rozvádí. „Už delší dobu to mezi námi nefunguje. Jsme dobří kamarádi a obchodní partneři. Jenže už se nemilujeme,“ napsala tehdy rapperka na Twitter a opravdu to vypadalo, že rozchod s otcem její malé dcerušky proběhl bez větších komplikací. Krátce na to se však v médiích začaly objevovat zprávy, že Offset byl Cardi nevěrný a už byl oheň na střeše. Zhrzená autorka hitu I like It do médií několikrát uvedla, že svého bývalého nechce už v životě vidět a jejich vztah definitivně skončil.

Populární rapper ale rozhodně nic nevzdal a několikrát se pokusil získat Cardi zpět. Jednou dokonce uprostřed jejího koncertu vlezl na pódium a s kyticí v ruce žádal Cardi B, aby se k němu znovu vrátila. A ačkoliv tehdy jeho prosby nebyly vyslyšeny, po pár měsících se všechno změnilo a nyní je pár opět spolu.

Dvojice spolu dokonce nahrála track nazvaný Clout. Byl k němu natočen i pěkně peprný videoklip, ve kterém Cardi tančí Offsetovi na klíně v odvážném latexovém oblečku. Mrkněte na něj!

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat