Právě vysíláme

CARDI B boduje se singlem Press! Svlékla se v něm donaha a klip se stal virálním hitem

29. června 2019 7:55
CARDI B boduje se singlem Press! Svlékla se v něm donaha a klip se stal virálním hitem

Rapperka Cardi B se postarala o další obrovský virální hit: hudební klip k jejímu novému singlu Press během pouhé hodiny nasbíral milion zhlédnutí na YouTube! Co klipu říkáte vy?

Týden plný zvratů

Tento týden v podání Cardi B připomíná jízdu na horské dráze. Americká rapperka slavila další hudební úspěch na nedávných BET Awards, kde posbírala ceny v kategoriích Nejlepší album roku a Nejpopulárnější ženská hip-hopová interpretka roku. Následně se ovšem musela charismatická (a odvážná) umělkyně dostavit před soud, kde čelí obvinění z napadení dvou barmanek v newyorském strip baru. Cardi to momentálně nemá rozhodně jednoduché, a tak ji úspěch hudebního klipu k singlu Press nejspíš velmi těší. Sama rapperka na soudní proces v klipu naráží a v tříapůlminutovém videu opět zdůrazňuje, že je nevinná.

Nový klip k singlu Press také vyvolal několik ostrých reakcí u fanoušků, protože se v něm Cardi B svlékla úplně donaha. Rapperka se dříve živila jako striptérka a rozhodně se za svou minulost nestydí! Co říkáte jejímu výkonu vy? Mrkněte na video níže.

Zdroj: Warner Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat