Právě vysíláme

CARDI B chce být političkou! Podporu jí vyjadřuje známý prezidentský kandidát

16. ledna 2020 11:10
CARDI B chce být političkou! Podporu jí vyjadřuje známý prezidentský kandidát

To, že se chtějí známé celebrity pustit do politiky, není nijak velkým překvapením. Aby však do americké vlády chtěla vstoupit i Cardi B? To by asi nikoho jen tak nenapadlo.

Cardi B sdělila fanouškům přes Twitter novou ambici. Ráda by prý totiž vstoupila do politiky a stala se součástí americké vlády. „Myslím, že chci být političkou. Opravdu miluji naši vládu, nicméně s ní ale nesouhlasím,“ napsala rapperka a pokračovala v sérii tweetů, ve kterém nabádá ostatní, aby se více začali zajímat o to, k jakým cílům politika Spojených států směřuje.

Svérázná umělkyně často kritizuje prezidenta Donalda Trumpa. Nedávno reagovala na konflikt USAÍránem a napsala, že zabití íránského generála Kásima Sulejmáního byl ten „nejhloupější krok, který Trump do této doby udělal.“

Cardi B tvrdí, že Spojené státy mají mnoho velkých problémů a je sice hezké, že má země k dispozici nejmodernější zbraně, ale chybí v ní lidé, kteří by byli opravdovými patrioty. Svou vlastní vizi o tom, jak by to podle ní mělo v její milované zemi vypadat, pak prý řekne ve videu, které chce později zveřejnit.

Zda rapperka myslí svůj vstup do politiky opravdu vážně, zatím není jasné. V politických řadách má však překvapivě podporu u prezidentského kandidáta Barnieho Sanderse, který se nechal slyšet, že by Cardi B mohla být pro americkou politickou scénu přínosem.

 

Zdroj: Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat