Právě vysíláme

Cardi B fanoušci nařkli z milionového podvodu. Mnoho nespokojených zákazníků a ukončení spolupráce

20. prosince 2021 8:10
Cardi B fanoušci nařkli z milionového podvodu. Mnoho nespokojených zákazníků a ukončení spolupráce

Rapperka rozjela business s barbínami. Očekávaného úspěchu se nedočkala, obchod skončil dřív než začal prodej.

Cardi B v březnu tohoto roku spustila prodej vlastních barbín. V oznámení na instagramu uvedla, že plastové panenky jsou její vlastní projekt, na který je velmi hrdá. „Inspirované mnou. Vytvořené mnou. Navrhnuté mnou. Znamená to pro mě tak hodně,“ těšila se z nového projektu raperka.

V té době ještě neměla ani ponětí, že místo očekávaného úspěchu a zisku přijde naprosté fiasko. Pod příspěvkem se začali hromadit naštvané komentáře pobouřených fanoušků, kteří za panenku zaplatili desítky dolarů, ale produkt nikdy nedostali. Fanoušci odsoudili výrobce, módní značku panenek Real Woman Are, a řekli, že se cítí podvedeni.

Společnost oznámila, že začne dodávat panenky v říjnu. Když se však dodávky nepodařilo uskutečnit, znepokojení fanoušci a naštvaní zákazníci požadovali odpovědi na sociálních sítích. Cardi, musíš zkontrolovat tuto společnost, protože je to jasný podvod, podívej se na všechny ty lidi bez jejich panenky,“ napsala minulý týden na instagramu jedna nespokojená sledující. „Tato společnost přestala odpovídat na e-maily,“ dodal další podvedený fanoušek. „Odhalte tyto podvodníky, prosím,“ prosila Mary187 na instagramu Real Woman Are.

Žádným zákazníkům nebyla odeslána ani jedna panenka, společnost vypnula komentáře na sociálních sítích a neodpovídá na e-maily. Cardi B musela spolupráci ukončit a požádala společnost, aby zákazníkům okamžitě vrátila peníze, pokud tak již neučinila. Zástupci rapperky a produkční společnosti žádají po společnosti okamžité vyjádření.

Články, které by tě mohly zajímat