Právě vysíláme

Cardi B oslavila třetí narozeniny dcery stylově. Koupila jí diamantový náhrdelník za 3 miliony

15. července 2021 11:10
Cardi B oslavila třetí narozeniny dcery stylově. Koupila jí diamantový náhrdelník za 3 miliony

Cardi B koupila své dceři k třetím narozeninám diamantový náhrdelník, za který utratila přes tři miliony korun. Drahým dárkem se nezapomněla pochlubit na svých sociálních sítích, kde však od fanoušků schytala kritiku.

Sledujícím zpěvačky se nelíbí zejména částka, kterou Cardi B za dárek utratila. „Jsou jí jen tří roky,“ komentují fanoušci, podle kterých je zbytečné kupovat malému dítěti tak drahý náhrdelník. Nemá z něj totiž ještě rozum.

„Kulture právě visí na krku celé mé školné,“ napsala rapperce jedna ze sledujících. Další dodala, že doufá, že stejnou částku investuje hudebnice také do vzdělání dcery. To nenechala Cardi B bez odezvy. „Když bude chtít tvoje dítě zmrzlinu k večeři, dáš mu zmrzlinu k večeři? Moje dítě je zahlcené hračkami a super vzdělané,“ bránila se a dodala, že dopřává své dceři dětství, které vždy chtěla ona.

„Proč ne? Princeznovské party, neomezený přístup k hračkám, dovolené a bazén, který můj holka miluje. Když jsem byla malá, byla jsem plavat asi pětkrát,“ dodala Cardi B.

Šperk od Elliota Eliantteho je jen další drahou věcí, kterou Cardi B svou dceru obdarovala. Pravidelně ji obléká do značkového oblečení, nejčastěji s logem Chanel.

Články, které by tě mohly zajímat