Právě vysíláme

Cardi B poprvé ukázala syna. Má z něj malého rappera

17. dubna 2022 8:10
Cardi B poprvé ukázala syna. Má z něj malého rappera

Cardi B se minulý rok v září stala dvojnásobnou maminkou. Dlouhých sedm měsíců fanouškům tajila jeho jméno, doposud navíc na žádné z fotografií neukázala jeho tvář. To se však před pár dny změnilo.

Cardi B patří v USA k uznávaným hudebnicím. Minulý rok porodila své druhé dítě, po dcerce Kulture se jí tentokrát narodil syn. Doposud se interpretce dařilo utajit jeho jméno, veřejně pak nesdílela ani jeho tvář. Před pár dny se však rozhodla učinit výjimku a fanouškům ho konečně ukázala. Roztomilou fotografii svého malého rappera si totiž nemohla nechat jen pro sebe.

Na twitteru pak prozradila synovo jméno. „Když Set navrhl, aby se jmenoval Wave, nedalo se odporovat. Bylo mu to souzeno,“ napsala k videu s přívěskem v podobě vlny, na které surfuje žralok.

Cardi B a Offset oslaví letos pětileté výročí jako manželé. Kromě syna spolu mají malou Kulture. Rapperka na její narozeniny každý rok vzbudí poprask drahými dárky. Zatímco když holčička slavila dva roky, dostala růžovou kabelku Birkin v hodnotě přibližně 187 000 korun, minulý rok jí rodiče koupili diamantový náhrdelník za asi 3 miliony korun.

Články, které by tě mohly zajímat