Právě vysíláme

Cardi B si nechala potetovat tvář

1. září 2022 12:10
Cardi B si nechala potetovat tvář

Cardi B má tetování na nejrůznějších místech, vůbec poprvé si však nechala potetovat také svou tvář. Zatím není jasné, co přesně si nechala zvěčnit. Na instagramu se objevilo pouze krátké video ze salonu.

Rapperka Cardi B už delší dobu avizovala, že by se nebránila tetování na obličeji. A jak se nyní zdá, opravdu si na tváři nechala něco zvěčnit. Zatím není jasné, co přesně. Její kadeřník Luis Santana sdílel u sebe na instagramu pouze krátké video ze salonu. Později pak na svém profilu tatér Robinson De Los Santos zveřejnil fotografii s Cardi B, na níž má interpretka přelepenou část tváře.

Její fanoušci věří, že si nechala zvěčnit jméno svého syna. V lednu totiž tweetla: „Jsem jen 1 % od toho, abych si nechala na svou tvář vytetovat synovo jméno. Opravdu to chci udělat!“ Rapperka je také mámou čtyřleté Kulture Kiari Cephus.

Syn Cardi B Wave v září oslaví své první narozeniny. Je otázkou, zda ho rapperka obdaruje tak štědře jako dceru. Když jí byly dva roky, koupila jí kabelku za zhruba 200 tisíc korun. O léto později dostala Kulture diamantový náhrdelník v hodnotě tří milionů korun. A letos, ke čtvrtým narozeninám, dala Cardi B své prvorozené padesát tisíc dolarů v hotovosti.

Články, které by tě mohly zajímat