Právě vysíláme

Cardi B založila dvouleté dceři Instagram. Ukazuje, jaké luxusní věcičky její holčička vlastní

22. září 2020 12:10
Cardi B založila dvouleté dceři Instagram. Ukazuje, jaké luxusní věcičky její holčička vlastní

Jak už asi všichni víme, děti celebrit žijí v úplně jiném světě než děti z normálních rodin. Nejenže jsou od dětství obklopeni přepychem, ale dokonce i ve velmi nízkém věku mají založený Instagram, který spravují jejich vlastní rodiče.

Cardi B má dceru jménem Kulture, kterou od jejího narození řádně rozmazluje. Teprve dvouletá holčička tak například vlastní luxusní kabelku značky Hermés, která stojí statisíce korun.

Známá rapperka je na svou dceru náležitě pyšná a na rozdíl od jiných celebrit se jí rozhodla neskrývat před světem, ale naopak jí založila její vlastní instagramový profil. Ten nese název Kulturekiari a spravuje ho samotná Cardi B. Na veřejném účtu tak sdílí snímky, na kterých má s dcerou stejné outfity, a hlavně ukazuje všechny drahé věci, které její teprve dvouletá holčička vlastní. A pokud jste si mysleli, že takto malým dětem se kupují převážně hračky, jste na omylu. Cardi B totiž svou dceru zásobuje luxusními dárky a Kulture tak vlastní drahé módní doplňky a diamantové šperky přizpůsobené velikosti dítěte.

Otcem malé Kulture je rapper Offset. Právě s ním se ale nyní Cardi B rozvádí, protože jí prý už unavují jejich hádky a rozdílný pohled na svět.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat