Právě vysíláme

CELESTE BUCKINGHAM má nový singl. Jmenuje se Hello

1. března 2016 18:20
CELESTE BUCKINGHAM má nový singl. Jmenuje se Hello

Výborná hudba, krásné ženy, nekonečná zábava a párty do rána. Zdá se, že v těchto dnech se rodí nová šoubyznysová hymna. Přináší ji ta nejpovolanější – zpěvačka, žijící již několik let na pomezí šoubyznysu dvou kontinentů, USA a Evropy. Celeste Buckingham po svém nejromantičtějším singlu Loving You zrychluje tempo a představuje pop-rockový videoklip Hello, díky kterému její fanoušci nahlédnou za třpytivou šoubyznysovou oponu.

„Ladies & gentlemen let us entertain you“

„Hello je čistokrevná šoubyznysová písnička. Je to úvodní skladba mého alba a je mému srdci blízká. V jejím textu je věta, „Let us entertain you“, takže se v podstatě prostřednictvím ní znovu představuji. Moje práce a můj život jsou postaveny na tom, že chci bavit lidi. Písnička Hello vypráví o tom, jak se tento sen, stává den za dnem realitou. Vypráví příběh o mně a o mých kolezích. O tom, že naše práce je náročná a zároveň plná večírků, koncertů a zábavy. Jsme tady, abychom se bavili, ale hlavně, aby jsme bavili naše fanoušky. To vše patří do mého života a chtěla jsem to ukázat ve videoklipu. Proto jsem si na natáčení pozvala kolegy a dobré přátele, se kterými jsem spolupracovala nebo se spolupracovat chystám. Chtěla jsem ukázat, že lidi, kteří by se jinak možná nikdy nesetkali, někdy spojí to, že spolu něco tvoří. Všichni si mohou rozumět, pokud jsou otevření novým věcem. Jsme přátelé a jedna šoubyznysová rodina. Držíme pohromadě a společně jsme silní, vysvětluje Celeste námět klipu. Jak dodává, vytvoření dojmu velké neformální párty a zábavy na place si ve skutečnosti paradoxně vyžadovalo množství práce – od přípravy masek, kostýmů, přes setkání s účinkujícími týdny před natáčením až po samotné natáčení, které trvalo od brzkého rána až do pozdní noci.

Před kamerou v bratislavské SODA Gallery se nakonec společně ocitli přátelé a kolegové Celeste, Daniela a Veronika Nízlové alias Twiins, známý tanečník Filip Jankovič, komička Evelyn, členové dvorní kapely Celeste King Shaolin a módní návrháři Milan Švingál a Klementina Tomrecaj z Factory WTF. Na natáčení videoklipu se objevil i lídr skupiny Lavagance Marek Rakovický a zpěvák Matěj Vávra. Speciální roli svěřila Celeste raperovi Vladisovi – právě s ním totiž připravuje společný duet. Ten dvojice představí ještě před létem a stane se tak první vlaštovkou nového alba, který Celeste vydá v polovině dubna.

Kromě známých tváří si v klipu zahrálo i všech 13 finalistek soutěže Miss Slovensko 2016, které se představí už za pár dní během blížícího se finálového večera.

Celeste posílá odkaz fanouškům: „Děkuji všem fanouškům za to, jak mě neustále podporují. Důkazem toho, že moje hudba se jim líbí, je pro mě postup do finále galaprogramu OTO 2016 a první místo v kategorii Zpěvačka roku v hudebních cenách Rádia Europa 2. Děkuji za každý jeden hlas. Ještě jednou obrovské díky za podporu. Velmi si ji vážím!“

Získá i Hudební cenu Evropy 2? To se dozvíš 2. 3. během přímého přenosu (15:00 – 18:00) s Tomášem Zástěrou a Jindrou Eklem.

Články, které by tě mohly zajímat