Právě vysíláme

Celeste Buckingham se zastala plnoštíhlých žen. „Krása není jen o tom, jak člověk vypadá,“ reagovala na útok vizážistky Rujakové

4. března 2021 8:10
Celeste Buckingham se zastala plnoštíhlých žen. „Krása není jen o tom, jak člověk vypadá,“ reagovala na útok vizážistky Rujakové

Zpěvačka Celeste Buckingham patří mezi nejkrásnější slovenské zpěvačky. Mnozí ji v uplynulých měsících kritizovali za to, že od dob Superstar přibrala. Hudebnice však na útoky médií většinou nereagovala, a naopak se ženám s kypřejšími tvary snažila dodat sebevědomí. Post vizážistky Michaely Rujakové ji ale nenechal v klidu.

Michaela Rujaková patří mezi přední slovenské vizážistky. Služeb její kliniky využívala také Celeste Buckingham, a tak ji šokoval příspěvek Rujakovéinstagramových stories. „Na Instagramu a vlastně i všeobecně by se měli ukazovat jen ženy, které mají dobrou postavu, protože dívat se na nechutná a nakynutá povislá těla je víc odpudivé než ošmatlané boty,“ zveřejnila Rujaková, která neváhala pokračovat.

„Každá, která se chce ukazovat, by měla v první řadě i nějak vypadat, protože je sice fajn „mít sebevědomí“, ale realita je taková, že je to odpudivé,“ dodala vizážistka.

Na její slova okamžitě reagovala Celeste Buckingham, kterou prohlášení Rujakové zklamalo. „Podle tohoto vyjádření by si ženy jako já neměly dávat fotky na Instagram. Asi bych se neměla ukazovat veřejně, protože nemám pevné tělo a prezentuje se přirozeně sebevědomá. Nedá o mně psali v médiích, že jsem odpudivá právě tím, že jsem přibrala a vypadám, jako bych se o sebe nestarala,“ vzpomněla zpěvačka články, které o ní slovenská média vydala.

Dalších komentářů k vizážistce se sice pozdržela, své sledující však nezapomněla povzbudit. „V reálném světě i na online sítích bychom se my ženy měly povzbuzovat. Krása není jen o tom, jak člověk vypadá. Skutečná krása se vždy ukáže tím, jak se člověk chová a jaký je uvnitř,“ napsala Buckingham, kterou její fanoušci neváhali podpořit.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat