Právě vysíláme

Ceny Anděl Coca-Cola 2021 se vrací k tradičnímu ceremoniálu. Bude ve Veletržním paláci

7. února 2022 11:10
Ceny Anděl Coca-Cola 2021 se vrací k tradičnímu ceremoniálu. Bude ve Veletržním paláci

31. ročník prestižních cen České hudební akademie se bude konat ve středu 27. dubna 2022.

Ceremoniál se uskuteční ve Veletržním paláci Národní galerie Praha, kde se odehrály jedny z nejvydařenějších ročníků. Slavnostní předávání Cen Anděl Coca-Cola 2021, které vyhlašuje Česká národní skupina Mezinárodní federace hudebního průmyslu (ČNS IFPI), odvysílá již tradičně v hlavním vysílacím čase ČT 1, hlavním mediálním partnerem je Evropa 2.

V rámci galavečera se představí česká hudební špička napříč žánry. Po dvou pandemických ročnících pořadatelé plánují návrat ke klasickému ceremoniálu v přímém přenosu. „Důležitým rozměrem hudebních cen je i setkávání. Věříme, že na konci dubna nám už okolnosti za dodržení pravidel dovolí uspořádat Anděly tak, jak na ně zástupci hudební branže i diváci u televizních obrazovek byli zvyklí,“ říká Lucka Hájková z pořádající agentury Luff Production.

„Večer chystáme jako velkou oslavu hudby, během níž divákům připomeneme, jaké zásadní momenty se v české hudbě v roce 2021 odehrály, a to doslova. Oceníme výjimečné počiny napříč žánry a diváci se mohou těšit na vystoupení v netradičních hudebních i vizuálních pojetích,“ dodává Hájková.

Články, které by tě mohly zajímat