Právě vysíláme

Umělci chtějí i přes zrušené koncerty fanoušky potěšit. Skupina KRYŠTOF zahrála živě na Facebooku!

11. března 2020 14:10
Umělci chtějí i přes zrušené koncerty fanoušky potěšit. Skupina KRYŠTOF zahrála živě na Facebooku!

Koronavirus dál válcuje celý svět a vláda České republiky se proto rozhodla vydat tvrdá opatření. Všechny společenské akce nad 100 lidí byly tak do odvolání zrušeny a řada zpěváků, kapel a zpěvaček tak přišlo o koncerty. Někteří však celou situaci chápou a vymýšlí všemožné způsoby, jak fanoušky potěšit.

Fanoušci mnoha českých hvězd nyní smutní. Musí totiž vracet lístky na koncerty svých oblíbených interpretů. O slovenské turné tak například přijde Lucie Bílá a koncerty musí zrušit i Bára Basiková a Ewa Farna. Někteří umělci ovšem i tak chtějí fandy potěšit a rozhodli se jim alespoň zahrát prostřednictvím sociálních sítích.

Kapela Kryštof v čele se svým frontmanem Richardem Krajčem tak například koncertovala prostřednictvím živého vysílání na Facebooku a sklidila tím u fanoušků zasloužené ovace. V komentářích jim potom řada lidí poděkovala, že si mohla užít takový mini koncert přímo ze svého obývacího pokoje.

Pro stejnou věc se pak nadchla i Lucie Bílá, která rovněž svým příznivcům vzkázala, že bude společně se svým pianistou Petrem Maláskem zpívat živě na Instagramu. Zároveň všechny vyzvala, že není důvod k panice a ona věří, že všechno kolem koronaviru se uklidní. Kdo z dalších českých umělců se přidá?

Živé vysílání kapely Kryštof:

 

Vzkaz Lucie Bílé:

 

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat