Právě vysíláme

CHARLIE STRAIGHT – Coco

19. března 2012 11:36
CHARLIE STRAIGHT – Coco

NOVINKA EVROPY 2

Album: Someone With A Slow Heartbeat

Oficiální webové stránky: www.charliestraight.com

Facebook: www.facebook.com/charliestraight

Someone With A Slow Heartbeat

Charlie Straight vydali nedávno druhou studiovou desku „Someone With A Slow Heartbeat“ a své fanoušky stále zásobují něčím novým. Ať už jde o koncerty, nové skladby či další překvapení. Na nové desce členové kapely spolupracovali s britským producentem Guyem Fixsenem. Ten mimochodem dříve spolupracoval s My Bloody Valentine, Pixies, ale i s českou Vypsanou Fixou na albu „Klenot“.

Na podzim vyrazili do New Yorku, aby tam natočili videoklip k předchozímu singlu „School Beauty Queen“, ale pro klip k dalšímu singlu „Coco“ nevyrazili nikam a naopak jej natočili doma v Třinci v areálu Třineckých železáren.

Nejedná se o žádný hit na první dobrou, ale naopak o typický grower. Prvních pár poslechů vám asi nic neřekne, ale pak vás najednou pohltí a nepustí. A klip je správně obyčejný a přitom profesionální.

Město Třinec, odkud kapela pochází, hraje ve videoklipu hlavní roli. „Příběhem je rozchod dvou lidí. Současně chceme symbolicky vyjádřit, že nastal okamžik, kdy naše kapela opouští rodný Třinec a vyráží do světa. Je to taky pocta městu, kde jsme vyrůstali,“ říká zpěvák kapely Albert Černý.

Debutovým albem kapely bylo „She´s A Good Swimmer“, díky němuž Charlie Straight získali tři hudební ceny Anděl 2009 za album roku, videoklip roku a objev roku. Jako obhájci titulu byli Charlie Straight nominováni také na letošní hudební cenu MTV European Music Awards 2011 v kategorii Best Czech & Slovak Act.

CHARLIE STRAIGHT – Coco (video)

lDwcbM8E1pQ

Články, které by tě mohly zajímat