Právě vysíláme

CHARLIE STRAIGHT nadchli fanoušky v Praze, máme exkluzivní rozhovor!

6. prosince 2012 9:43
CHARLIE STRAIGHT nadchli fanoušky v Praze, máme exkluzivní rozhovor!

Kapela Charlie Straight odehrála 5. prosince svůj předvánoční koncert v pražském klubu Retro Music Hall. Atmosféra vyprodaného koncertu byla nezapomenutelná. Evropa 2 byla partnerem akce a proto přinášíme exkluzivní rozhovor s frontmanem kapely, Albertem Černým.

FOTOGALERII najdete TADY

 

  • Jak jsi si užil dnešní koncert, jaká byla atmosféra?

My jsme si to s klukama užili moc, protože přišla spousta lidí. Původně jsem si myslel, že Retro je takový zvláštní prostor, ale musím říct, že mě to příjemně překvapilo – na lidi bylo vidět a dokonce se na nás i smáli.

  • Máš nějaký vysněný sál tady v Praze, který bys chtěl s kapelou vyprodat?

Takové megalomanské sny já asi nemám. Spíš si přeju, aby si lidi naše písničky s námi zpívali i v jiných městech nebo v zahraničí tak jako tady. V únoru, březnu a dubnu budeme hrát na Majálesech, takže pokud tyhle koncerty vyjdou, budu rád.

  • Když jsi skočil do lidí, nebál jsi se, že skončíš na zemi?

Bál jsem se. Před koncertem mi dokonce přišla SMSka od mamky, ať dám pozor, až budu skákat. Vyznělo to skoro jako kdybych dělal bungee jumping, skydiving nebo něco podobného (smích).

  • Už se ti stalo, že tě lidi pustili a skončil jsi na zemi?

To se mi stalo už asi pětkrát, ale musím říct, že i když mě pouští, tak je to pomalu, jakoby třením, a mám při tom pocit, že klesám do takové želatiny. Je to v pohodě.

  • Prozradíš nejbližší plány do budoucna?

Plánujeme společnou písničku s jednou zpěvačkou, jejíž jméno zatím nesmím prozradit, protože si to pořád schováváme. Ale je to holka, která je hrozně éterická, milá a tichá, ale přitom má v sobě hroznou sílu a k tomu krásnou duši.

  • Prozradíš alespoň jestli je to Češka?

Je to Češka z Valašského Meziříčí.

Třinecká indie-popová kapela Charlie Straight foto: Adam Holý

Články, které by tě mohly zajímat