Právě vysíláme

Chcete zlepšit náladu do nového týdnu? Máme pro vás nový singl od MAJOR LAZER a TOVE LO!

29. října 2018 7:55
Chcete zlepšit náladu do nového týdnu? Máme pro vás nový singl od MAJOR LAZER a TOVE LO!

Poslechněte si parádní nový singl od trojice DJů Major Lazer, která spojila síly se Švédkou Tove Lo! Disco pecku Blow That Smoke si budete broukat celý den.

Americká elektronická skupina Major Lazer vydává singl Blow That Smoke, na kterém spolupracovala se švédskou zpěvačkou Tove Lo„Tuhle skladbu jsme nahrávali hodně dlouho. Začalo to tím, že jsem Wesovi (Thomasu Pentzovi) poslala vokály, se kterými jsem si nevěděla rady a… Major Lazer dokážou zázraky! Pro mě je tenhle singl o sladkém úniku od vlastních problémů nebo jednoduše od světského života tak, že se člověk bude chvíli chovat nezodpovědně a romanticky,” přibližuje singl Tove Lo.

Major Lazer vznikli v roce 2009 a mezi zakládající členy patří například Diplo. Kapela spolupracovala se jmény, jako je Pharrell WilliamsBruno MarsWyclef Jean nebo Flux Pavilion. Jsou spoluautory hitů, jako Powerful nebo Lean On, který překonal dokonce 2, 4 miliardy zhlédnutí na YouTubeTove Lo se v roce 2013 proslavila singlem Habits, který spolu s remixem Stay High dosáhl téměř miliardy přehrání.

Zdroj: YouTube, Universal Music

Co by dělaly celebrity v alternativním vesmíru?

Články, které by tě mohly zajímat