Právě vysíláme

Chci tě mít napořád, vyznává se Lenny rapper Marpo v novém klipu

8. března 2023 10:10
Chci tě mít napořád, vyznává se Lenny rapper Marpo v novém klipu

Ačkoliv jim bulvární média dávala pár měsíců, Lenny a Marpo to spolu táhnou už více než pět let. Na oslavu vztahu se proto rapper rozhodl natočit videoklip k písni Napořád, která je součástí jeho aktuálního alba.

„Pět let spolu – silnější než kdy předtím,“ okomentoval Marpo vydání videoklipu k singlu Napořád, který pochází z jeho aktuálního studiového alba Backwoods Bred. Ačkoliv je píseň staršího data, s textem, v němž se zpívá „chci tě mít tady už napořád“ se rapper i nadále ztotožňuje a rozhodl se jím oslavit právě výročí s Lenny.

Ve videoklipu nechává nahlédnout do soukromí jejich vztahu a děkuje zpěvačce, že s ním i přes různé peripetie vydržela. V záběrech můžeme Lenny vidět mimo jiné boxovat. Jak již dříve přiznala, ke sportu ji přivedl právě Marpo. „Je to skvělé na udržení postavy i nálady,“ nechala se slyšet.

Také Lenny před časem zveřejnila další singl z aktuální desky Heartbreak Culture. Jmenuje se No. 1. „Vyprávím v něm, že hudební branže, konkrétně povolání zpěvačky, není úplně ideální výchozí pozice pro rozvoj funkčního vztahu,“ svěřila se Lenny. „Dá se říct, že text je autobiografický, a tak se v něm snažím říct, kolik pro mě můj vztah znamená, a že se ho budu ze všech sil snažit upřednostnit před pozlátkem úspěchu,“ uvedla.

 

Články, které by tě mohly zajímat