Právě vysíláme

CHERYL COLE

12. dubna 2010 16:08
CHERYL COLE

Parachute

Zatímco v Británii spíše řeší, zda se Cheryl Cole rozvede se svým manželem, na něhož prasklo, že po sexuální stránce byl takovým ostrovním Tigerem Woodsem, Česko (a další evropské státy) se před pár dny konečně dočkalo vydání její sólovky "3 Words". A zatímco u nás je pilotní singl "Fight For This Love" aktuálně v rádiové desítce, doma Cheryl v půlce března vydá už třetí singl "Parachute". Písnička s militaristickým rytmem a jemným klavírním motivem byla doplněna klipem, v němž se sice kromě tance se spoustou chlapů moc neděje, ale celé zabarvení do černé a červené je působivé a skladbě krásně sedne. Video zde: http://www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg

Britská zpěvačka Cheryl Cole letos vydá svoji první knihu. Těšit se na ni můžeme již v září.

Půjde o knihu plnou fotek mapující celý její život, v obchodech se objeví pod názvem "My World". Její vydání je ohlášeno na 30. září a půjde o vázanou knihu doplněnou několika ilustracemi.

"Dívat se na fotky je jako poslouchat hudbu. S každým pohledem na ně si člověk vybavuje minulost. Když se někdy dívám na staré fotky, pomalu ani nevěřím, že jsem to já. Myslím, že to takhle máme všichni. Jsem ráda, že jsem mohla vybrat fotografie, které pro mě hodně znamenají a díky jim mohu své příběhy vyprávět dál,"uvedla k nápadu této knihy sama zpěvačka.

Připomeňme, že Cheryl Cole se za pár týdnů poprvé představí i českému publiku. Uvidíme ji v roli předskokana na koncertě Black Eyed Peas, kteří zahrají v pražské O2 Areně již 16. května.

Články, které by tě mohly zajímat