Právě vysíláme

CHERYL COLE MÁ NOVÝ SINGL

3. února 2011 10:26
CHERYL COLE MÁ NOVÝ SINGL

The Flood v t-music chart

Cheryl Ann Cole (27) asi netřeba představovat.

Tahle britská kráska začínala v dívčí skupině Girls Aloud a jejich hit „Jump (For My Love)“ k filmu „Láska nebeská“ hrála rádia po celém světě.

Zpěvačka v roce 2008 kapelu opustila a nejen díky tomu dívky prohlásili, že si do roku 2012 dávají pauzu a poté se navrátí.

Cheryl Cole odstartovala sólovou kariéru výpomocí na hitu „Heartbreaker“ s rapperem Will I Amem pro jeho desku „Songs About Girls“. Nakonec byl tento singl zařazen i na debutové album Cheryl „3 Words“.

Právě z prvního alba známe hity jako „3 Words“ nebo „Stand Up“ (oba také nazpívala s Will I Am), „Parachute“ či „Fight For This Love“. Všichni si jí oblíbili a od té doby láme rekordy ve své rodné Británii.

V květnu 2010 onemocněla při svém turné malárií a i přes životní problémy, která měla v lásce vše ustála a připravila novou desku „Messy Little Raindrops“.

Právě název druhé desky odkazuje ve slovní hříčce na fotbalistu Lionela Messiho, u kterého našla útěchu po rozvodu s manželem Ashley Colem, který jí podvedl.

Z nové placky vydala nyní již druhý singl – po songu „Promise Thisnasazujeme jako novinku do hitparády t-music chartThe Flood“.

Videoklip natočila opět Sophie Miller – uznávaná to režisérka klipů No Doubt, Annie Lenox a dalších známých hvězd.

Na video se podívejte…:

umBmQo_jWO8

Články, které by tě mohly zajímat