Právě vysíláme

Chili z MasterChefa zamířila do SuperStar! Prošla přes přísného Haberu?

17. září 2021 9:10
Chili z MasterChefa zamířila do SuperStar! Prošla přes přísného Haberu?

Pamatujete si na Chili Ta Thuy z Masterchefa? Ve třetím díle pěvecké soutěže Superstar ukáže, že umí vedle vaření i dobře zpívat. Bude však její hlas stačit na postup?

Chili Ta Thuy patřila v soutěži Masterchef mezi horké favority. Díky svému optimistickému přístupu si získala srdce diváků, nakonec však nezvládla duel s kontroverzní Pavlínou a vypadla. Sny si však plní dál. A protože dobře zpívá, rozhodla se tentokrát zkusit štěstí v Superstar.

„Zpěv mě vždy bavil. A díky Masterchefovi jsem zjistila, že je někdy třeba říct ano bláznivým nápadům. A tak jsem si řekla, že dám šanci zpěvu, který je mou celoživotní vášní,“ vysvětlila Chili.

Diváci ji budou moci vidět už v neděli ve třetím díle úspěšné show. Jejími porotci jsou stejně jako v minulé sérii Leoš Mareš, Monika Bagárová, Patricie Pagáčová, Pavol Habera a Marián Čekovský. Podaří se je Chili ohromit? A projde přes přísného Haberu, který se nechá slyšet, že stejnou píseň už v soutěži zpívalo několik lidí a účastnice Masterchefa spadá mezi průměr?

 

 

 

Články, které by tě mohly zajímat