Právě vysíláme

CHINASKI vydávají novou desku největších hitů o lásce!

19. června 2018 7:55
CHINASKI vydávají novou desku největších hitů o lásce!

Chinaski vydávají desku Love Songs! Obsahuje 19 písniček o lásce jak ze starých, tak i z nových desek slavné české kapely. Jaké písničky na desce nalezneme?

Je fakt, že zrovna láska kapele Chinaski v posledních měsících trochu scházela. Po vydání desky Není nám do pláče přišel rozchod, poté nové složení. Kapela musela čelit očekávání fanoušků a měla naplánovaný rozsáhlý program vystoupení na letních festivalech. Nicméně, po prvním vystoupení v novém složení na Hudebních cenách Evropy 2 mohli být fanoušci Chinaski v klidu – kouzlo starých Chinasek jelo dál! Jako kdyby kapela chtěla ještě potvrdit, že to nová garda umí rozjet tak jako ta stará, vydali novou desku Love Songs.

ČTĚTE TAKÉ: Kapela CHINASKI vyzpovídána krásnou moderátorkou KATKOU ŘÍHOVOU!!

Album obsahuje hity o lásce a nechybí zde například Každé ráno, Hlavolam a Potkal jsem Tě po letech. Je to první album vydané v novém znění a my jsme zvědaví, jestli si „nová“ kapela trochu se starými hity pohraje. Každopádně jsme rádi, že Chinaski už mají těžké období za sebou. Snad teď kapelu, stejně jako nás, čeká léto plné lásky!

Jak dnes vypadá slaďoušek ze SuperStar?

Články, které by tě mohly zajímat