Právě vysíláme

Chinaski vyráží na první vánoční turné: kapela slibuje dárky, čokoládu a svařák

18. září 2020 8:10
Chinaski vyráží na první vánoční turné: kapela slibuje dárky, čokoládu a svařák

Kapela Chinaski poprvé ve své historii oslaví s fanoušky advent. V rámci turné nazvaném Vánoce pod širým nebem dorazí do čtrnácti měst, ve kterých postaví areál s velkým pódiem, osvětlením a teplovzdušnými ventilátory. Vánoční výzdobu doplní stánky plné vánočních dobrot, včetně punče, horkých čokolád nebo poctivého svařáku.

Máme se na co těšit

Jedna z nejúspěšnějších českých kapel v historii se připravuje na kariérní premiéru. Skupina Chinaski oznámila první vánoční turné, které je zanese do třinácti měst po České republice. Pro zkušené hudebníky je tento projekt srdeční záležitostí.

„Kapela koncertovala celé léto pod širým nebem a tak se jim to zalíbilo, že se v tom rozhodli pokračovat i před Vánocemi. Za fanoušky dorazí do měst na krásná a pečlivě vybraná místa, rozdají dárky a zahrají plnohodnotný koncert,” popisuje Martin Pokorný z managementu kapely.

 

Vánoční areál otevře v každém městě v 17:00 hodin a program vždy zahájí místní pěvecký sbor s repertoárem klasických koled. Samotné vystoupení kapely Chinaski začne v 18:15 hodin a potrvá do 20:00 hodin. „Během posledního půl roku jsem si uvědomil, jak důležité je pro nás živé hraní a kontakt s publikem. Nemůžu se dočkat, až bude prosinec,” říká zpěvák Michal Malátný.

„Naše motto je: Pojďte si na chvíli oddechnout od shonu a užijte si s námi advent. Pro zpříjemnění bude připravený vánoční catering, svařák, punč, vše v kulisách oblíbených písniček Chinaski,” doplňuje Martin Pokorný.

Zdroj: BrainZone, YouTube, Tomáš Beran

Články, které by tě mohly zajímat