Právě vysíláme

CHRIS MARTIN si na domácím koncertu zazpíval s mladými houslisty! Jak jim to šlo?

11. května 2020 11:10
CHRIS MARTIN si na domácím koncertu zazpíval s mladými houslisty! Jak jim to šlo?

Hlavní zpěvák kapely Coldplay si během svého druhého domácího vystoupení zahrál s dvěma talentovanými houslisty z Itálie! Jak se jim společná píseň povedla?

Dal prostor svým fanouškům

Britský zpěvák Chris Martin ukončil sérii domácích koncertů Together At Home skvělým způsobem. Talentovaný hudebník začal vystoupení společnou verzí ikonického hitu Viva La Vida. S ním ale nevystupovali ostatní členové kapely Coldplay, ale dva mladí italští houslisté Mirko a Valerio!

Chris, Mirko a Valerio si dokonali padli do noty a výsledkem bylo hodně povedené vystoupení. Možná se v budoucnu kapela Coldplay rozšíří o dva členy!

Chris Martin zpívá s Mirkem a Valeriem

Vystoupení z prodlouženého víkendu bylo posledním z povedené série Together At Home, kterou pořádala charita Global Citizen. Chris Martin už jednou v rámci této výzvy vystoupil před měsícem, ale tentokrát fanouškům nabídl trochu jinou podívanou. Kromě již zmíněné verze hitu Viva La Vida totiž zazpíval i několik méně ohraných písní od kapely Coldplay, jako například Till Kingdom Come, MagicGod Put A Smile Upon Your Face. Troufáme si říct, že lepší skladby si talentovaný zpěvák vybrat nemohl!

Celé vystoupení si můžete pustit níže.

 

Zdroj: Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat