Právě vysíláme

CHRISTINA AGUILERA představila novou skladbu, která se objeví i ve filmu Mulan!

20. srpna 2020 8:10
CHRISTINA AGUILERA představila novou skladbu, která se objeví i ve filmu Mulan!

Americká zpěvačka Christina Aguilera se podělila o novou skladbu Loyal Brave True. Píseň pochází z připravovaného filmu Mulan, který musel být kvůli koronavirové pandemii odložen.

Odvážný projekt

Christina Aguilera v novém singlu Loyal Brave True opět dává spoustu prostoru svému božskému hlasu, což fanoušky rozhodně potěší. Emotivní singl popisuje, jak musíme překonat naše pochybnosti a být silnými osobnostmi.

Spolu se singlem vychází i hudební klip, v němž se zpěvačka odvážně oblékla do kostýmu, který se zřejmě inspiruje čínskou kulturou. Hudební hvězdy jako Nicki Minaj za podobné kroky v minulosti schytaly tvrdou kritiku, ale zatím to vypadá, že se fanoušci zastávají autorky hitu Hurt. Riskantní krok se zřejmě vyplatil!

Premiéra filmu Mulan musela být posunutá kvůli obavám z šíření koronaviru. Nakonec se snímek představí na internetovém serveru Disney+, a to už 4. září. Čeští filmoví fanoušci si tak na připravovaný snímek ještě budou muset chvíli počkat, jelikož Disney+ tu bude dostupný až od roku 2021.

Zdroj: YouTube, Instagram, Cheat Sheet, Cnews.cz

Články, které by tě mohly zajímat