Právě vysíláme

Christina Aguilera vydala nový klip k hitu Beautiful a promluvila o násilnickém otci

21. října 2022 13:39
Christina Aguilera vydala nový klip k hitu Beautiful a promluvila o násilnickém otci

Christina Aguilera vydala nový videoklip k slavné písni z roku 1999. Vizuál k singlu Beautiful vyšel ke Světovému dni duševního zdraví.

Píseň Beautiful byla v roce 1999 velký hit. Srdcová balada upozorňovala na problémy anorexie, šikany i homofobie. Letos se zpěvačka rozhodla dát písni nový kabát a natočila videoklip, který upozorňuje na problémy, které ve společnosti nastávají v dnešním digitálním světě.

Poselstvím nového klipu je důležitost péče o duševní zdraví. Video rovněž upozorňuje na hrozby sociálních sítí. Mnoho lidí totiž srovnává svůj život s fotkami na instagramu, které jsou často nereálné a ukazují pouze dokonalost. Podle výsledků mnoha studií rovněž souvisí příspěvky na sociálních sítích se současným mnohdy velmi zkresleným vnímáním lidského těla i krásy, které vede k následnému sebepoškozování nebo poruchám příjmu potravy.

Sama Aguilera promluvila o depresích, které prožívala ve svých dvaceti letech. Zpěvačka zažila těžké dětství vedle násilnického otce, a právě to v ní vyvolalo v dospělosti úzkostné stavy a další psychické problémy. „Otec nás surově bil. Už od dětství bojuji se strachem a s úzkostmi,“ svěřila se slavná hvězda, která má nyní sama dvě děti a snaží se dbát o svou duševní pohodu.

Články, které by tě mohly zajímat