Právě vysíláme

Chtěla jsem jí vzít na terapii! Matka BILLIE EILISH promluvila o dceřině posedlosti JUSTINEM BIEBEREM

8. července 2020 11:10
Chtěla jsem jí vzít na terapii! Matka BILLIE EILISH promluvila o dceřině posedlosti JUSTINEM BIEBEREM

I Billie Eilish ví, že podcasty jsou v dnešní době hodně populární, a proto se rozhodla pořádat pravidelné rozhovory se svým otcem Patrickem nazvané Já a táta rádio. Hostem posledního dílu se pak stala i zpěvaččina matka, která přiznala, jak moc Billie v pubertě milovala Justina Biebera.

Maminka Maggie promluvila tom, jak Bieber v pubertě Billie hodně ovlivnil po hudební stránce a jak moc tehdy ještě neznámá zpěvačka Justina milovala. Rovněž také zavzpomínala na to, jak dychtivě Billie čekala na vydání Bieberova klipu k songu As Long You Love Me. „Vzpomínám si na to opravdu dobře. Billie o té písni stále mluvila a když vyšel videoklip, jen plakala radostí,“ řekla Maggie a přiznala, že někdy bylo chování její dcery skoro až za hranou. „Když klip vyšel, stále jen vzlykala. Dokonce jsem přemýšlela nad tím, že jí kvůli její posedlosti nad Justinem vezmu na terapii,“ dodala.

V podcastu Billie se svými rodiči probrala i duševní problémy, které jí coby náctiletou trápily. „Bylo období, kdy jsem plakala každý den svého života, bylo to, když mi bylo 13, 14, 15,“ řekla mladá hvězda. „Teď je mi ale osmnáct a jsem pyšná na to, že se mi to podařilo překonat a cítím se mnohem víc šťastnější,“ dodala.

Jak vypadalo první setkání Billie a Justina? Podívejte se:

 

Zdroj: Billboard.com

Články, které by tě mohly zajímat