Právě vysíláme

Chystají One Direction comeback? Kapela nahrávala ve studiu

29. května 2023 15:06
Chystají One Direction comeback? Kapela nahrávala ve studiu

Již několik let fanoušci One Direction netrpělivě očekávají návrat kapely na scénu. Až doposud se zdálo, že jde o budoucnost spíše vzdálenou, členové sestavy však byli v minulých dnech zachyceni při příchodu do stejného nahrávacího studia v Los Angeles. Jejich příznivci se tak podle všeho již brzy dočkají společného nového songu.

One Direction se rozpadli v roce 2016. Respektive na čas ukončili svou činnost a členové se vydali na sólové dráhy. Největší úspěch zaznamenal Harry Styles, který vyprodává arény po celém světě, své místo v hudebním průmyslu si však našli i jeho spoluhráči. A právě oni se v minulých dnech společně sešli v nahrávacím studiu v Los Angeles. Konkrétně šlo o Nialla Horana, Louise Tomlinsona a Liama Paynea.

Kdo si však myslí, že se trojice setkala za účelem znovuobnovení One Direction, bude zřejmě zklamaný. Na nové hudbě ale skutečně pracovala. Konkrétně by se vznikající píseň měla objevit na připravované druhé sólové desce Liama Payna, která by mohla vyjít už letos na podzim.

Zvěsti o návratu One Direction se objevily poprvé letos v dubnu v souvislosti s koncem talkshow Jamese Cordena. Spekulovalo se, že by se sestava mohla objevit ve speciální závěrečné epizodě. Sám moderátor fámy ale vyvrátil.

Následně Niall Horan potvrdil, že je s bývalými spoluhráči stále v kontaktu. Před časem jim měl zaslat ukázky doposud nevydaných songů, které se objeví na jeho třetí, v červnu vycházející desce. „Posílal jsem něco Louisovi s tím, aby mi na skladbu poslal svůj upřímný názor. Vydali jsme spolu spoustu songů, takže je pro mě jeho názor cenný. Když to jde, děláme to takhle i s ostatním členy 1D.“

 

Články, které by tě mohly zajímat