Právě vysíláme

„Cítila jsem jen bolest a úzkost!“ SELENA GOMEZ otevřeně promluvila o psychických problémech!

2. října 2019 11:10
„Cítila jsem jen bolest a úzkost!“ SELENA GOMEZ otevřeně promluvila o psychických problémech!

Jak je známo, Selena Gomez to v soukromí nikdy neměla jednoduché a kvůli nemoci lupus bojovala s těžkými depresemi. O psychických problémech nyní promluvila u příležitosti předávání cen psychiatrické kliniky v Bostonu.

Selena mluvila velmi otevřeně a před početným publikem přiznala, co jí několik let velmi trápilo. Zpěvačka doufá, že právě její ochota o tomto problému otevřeně mluvit může pomoct lidem se stejnými potížemi. „Myslím, že jsme lepšími lidmi, když říkáme pravdu, takže, toto je moje pravda,“ řekla Selena na začátek.

V loňském roce jsem procházela emocionálním i psychickým trápením a nebyla jsem schopná plnohodnotně fungovat. Nedokázala jsem se smát a nedokázala jsem zařídit, aby bylo vše v pořádku. Cítila jsem, jako by mě ovládly bolest a úzkosti, což byl jeden z nejstrašidelnějších momentů v mém životě,“ řekla zpěvačka a dodala, že byla nějakou dobu nucena strávit v léčebném centru, kde se svěřila do rukou profesionálů. „Po roce intenzivní práce mohu říci, že jsem zdravější a umím kontrolovat své emoce více než kdykoliv předtím,“ pronesla na závěr a za svou řeč si zasloužila velký aplaus.

Selena trpí nevyléčitelnou nemocí lupus. Léky na ni sice existují, ale pouze její průběh mírní. Zpěvačka už měla minulý rok namále a za pět minut dvanáct ji zachránila kamarádka, jenž jí darovala ledvinu k transplantaci.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat