Právě vysíláme

Cítím se jako Čechoslovák, rapuje slavný Drake v novém singlu

9. října 2023 13:08
Cítím se jako Čechoslovák, rapuje slavný Drake v novém singlu

Drake potěšil fanoušky a vydal své očekávané album For All The Dogs. Jedna konkrétní skladba pak potěší primárně fandy z Česka a Slovenska.

Drake patří mezi nejúspěšnější rapové umělce a jeho nové album je už osmé v řadě. Deska obsahuje 23 tracků a Drake si pozval hosty jako Bad Bunny, SZA, J. Cole, Chief Keef nebo Lil Yachty.

Singl nazvaný 8am in Charlotte, ke které vznikl i videoklip, pak překvapí tuzemské i slovenské fanoušky. Slavná Drake totiž v textu zmiňuje Československo. „Where I go, you go, brother, we Yugoslavian. Formal is the dress code, dawg, so many checks owed. I feel Czechoslovakian, ni**a, what the fu*k?“ (překlad: Kam jdu já, jdi ty, bratře, my Jugoslávci. Formální je dress code, sakra, tolik dlužných šeků. Cítím se Čechoslovákem, ni**a, co to sakra je?“) rapuje.

Rozpad Československa se uskutečnil v roce 1993, ovšem není překvapením, že v některých částech světa o tom stále nemají ani tušení. Mezi ty se možná řadí i samotný Drake. I tak ovšem může jeho text mnoho českých a slovenských fanoušků potěšit.

Články, které by tě mohly zajímat