Právě vysíláme

„Cítím se jako oběť týrání!“ SELENA GOMEZ promluvila o vztahu s ex-přítelem JUSTINEM BIEBEREM

29. ledna 2020 11:10
„Cítím se jako oběť týrání!“ SELENA GOMEZ promluvila o vztahu s ex-přítelem JUSTINEM BIEBEREM

Selena Gomez se v jednom ze svých posledních rozhovorů rozpovídala o vztahu se svým bývalým přítelem Justinem Bieberem. A řekla něco, co fanoušky jistě šokovalo.

Justin a Selena spolu střídavě chodili mezi lety 2011 a 2018. Jejich vztah byl ale velmi komplikovaný a pár se často rozcházel ve zlém. Selena o lásce se slavným zpěvákem složila píseň nazvanou Lose You To Love Me a právě o ní a o vztahu s Justinem probíhal její rozhovor.

„Cítím se jako oběť týrání,“ řekla zpěvačka v souvislosti s Justinem a upřesnila, že má na mysli emocionální týrání. „Je to něco, čemu jsem porozuměla až v dospělosti. Rozhodně nechci strávit zbytek života tím, že o tom budu mluvit. Mohu hrdě prohlásit, že se cítím silná a našla jsem způsob, jak se přes to přenést s grácií,“ přiznala populární tmavovláska.

Na píseň Lose You To Love Me je pak prý Selena ohromně pyšná. Podle svých slov tím totiž uzavřela jistou životní kapitolu a konečně v ní vyjádřila všechno, co měla na srdci.

Samotný Bieber přiznal, že jeho vztahy k ženám opravdu nebyly vždycky ideální. V minulosti totiž holdoval drogám a své přítelkyně prý dosti zneužíval. Na slovech Seleny Gomez tak přeci jenom něco bude…

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat