Právě vysíláme

Co jí vyplašilo? MONIKA BAGÁROVÁ popsala porod a přiznala, jak u dcery RUMII probíhalo očkování

16. srpna 2020 9:10
Co jí vyplašilo? MONIKA BAGÁROVÁ popsala porod a přiznala, jak u dcery RUMII probíhalo očkování

Monika Bagárová je oblíbenou zpěvačkou a potom, co se stala maminkou krásné holčičky, její obliba ještě víc vzrostla. Jak mateřství zvládá, jak vzpomíná na porod a která situace jí jako nastávající maminku pořádně zaskočila?

Monika se v květnu stala maminkou holčičky Rumii a žije ve společné domácnosti s profesionálním MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. A jelikož už má zebou ono „krizové“ šestinedělí, pro web Extra.cz se rozhodla poskytnout rozhovor o tom, jak se jí po narození dcery změnil život.

„Je teď úplně jiný, najednou je středobodem všeho maličká. Mám tu teď někoho, koho miluju celým svým srdcem, záleží mi na něm jako ještě na nikom v životě a chci pro ni to nejlepší,“ řekla Monika a přiznala i to, jak vypadal její porod.

Zpěvačka uvedla, že porod naštěstí proběhl bez komplikací a vše se stalo tak, jak mělo. Přímo po císařském řezu pochopitelně zažívala menší bolesti, ale to je ostatně úplně normální. Opravdový kolotoč jí začal po příjezdu domů, kdy se musela začít starat i o domácnost.

Když se maminky učí starat o své první miminko, často se stává, že je řada situací dokáže vyplašit. I Monika takový moment zažila a stalo se to právě po očkování. „Jak už Rumijku znám, vím, že je stále usměvavá. Je to strašně veselé a šikovné miminko, jsem z ní unešená. Ale po očkování jsou dětičky ospalé a nervózní. Rumi měla zvýšenou teplotu a byla trošku bez nálady. Přišla pak na mě už chvíle, kdy jsem se mamky ptala, kdy se to konečně zlepší, jestli taková nebude navždy. Prvomaminka zkrátka sbírá zkušenosti postupně,“ řekla Monika a v rozhovoru i uvedla, že díky kojení si je s dcerou blíž a s prací kolem děťátka jí pomáhá i zpěvák Jan Bendig s přítelem, kteří jsou jejími sousedy.

 

Zdroj: Extra.cz

Články, které by tě mohly zajímat