Právě vysíláme

CODY SIMPSON vydává nový singl o své přítelkyni MILEY CYRUS!

21. října 2019 8:10
CODY SIMPSON vydává nový singl o své přítelkyni MILEY CYRUS!

A je to tady! Australský zpěvák Cody Simpson vydává nový singl, který vzdává hold jeho nynější přítelkyni Miley Cyrus. Dvaadvacetiletý Simpson s Miley randí necelý měsíc a zdá se, že popová hvězda na něj udělala velký dojem.

Romantický ploužák

Nový singl, jenž nese název Golden Thing, je pomalou, kytarovou baladou, která vás určitě zahřeje u srdce. Zdá se, že perfektně evokuje stav, v němž se momentálně nachází jeho autor, Cody Simpson. Rodák z města Gold Coast začal na počátku měsíce randit se zpěvačkou Miley Cyrus a oba dva vypadají velmi spokojeně.

Cody Simpson zažil svůj první kariérní průlom po roce 2010, kdy se po několika povedených cover verzí na YouTubu upsal hudebnímu labelu Atlantic Records. Simpson je autorem dvou desek a dokonce si zahrál i v muzikálu Anastasia na Broadwayi.

Vzbudí nový vztah v mladém Australanovi další vlnu kreativity? Dočkáme se snad třetí desky? To se teprve uvidí. Nový singl ale ilustruje, že se na desce určitě pracuje. Poslechněte si skladbu Golden Thing níže a napište nám, jak se vám líbí.

Zdroj: Official UK Charts, YouTube, Instagram, MTV

Články, které by tě mohly zajímat