Právě vysíláme

Coldplay a Selena Gomez zpívají v Let Somebody Go o rozchodu s milovaným člověkem

13. února 2022 8:10
Coldplay a Selena Gomez zpívají v Let Somebody Go o rozchodu s milovaným člověkem

Coldplay a Selena Gomez nahráli emotivní skladbu Let Somebody Go, v níž se vyzpívávají z bolesti, kterou cítíme, když nás opustí milovaná osoba. K písni natočili metaforický černobílý videoklip.

Emotivní balada Let Somebody Go kapely Coldplay a zpěvačky Seleny Gomez se dočkala vizuálního zpracování. To vzniklo pod taktovkou Davea Meyerse, který má za sebou spolupráce například s Katy Perry, P!nk, Billie Eilish nebo Kendrickem Lamarem.

Klip souzní s textem a vypráví příběh odloučeného páru, který se miloval. Oba se snaží vyrovnat se ztrátou, ale zároveň se pokouší najít cestu, jak jejich lásku ještě zachránit. Kráčejí po zapleteném schodišti, kde se jim nakonec podaří potkat se. Ve vzájemném obětí skočí do neznáma a drží se za ruce až do poslední možné chvíle. Když se rozpojí, každý z nich padá do vlastního světa. V závěru je však divák opět vidí v objetí v jedné z newyorských ulic.

Coldplay v závěru minulého roku ohlásili poslední album své kariéry. Vyjde v roce 2025, poté už bude kapela jezdit pouze na turné. „Katalog Coldplay se tím ale neuzavře,“ dodal zpěvák Chris Martin v rozhovoru pro BBC Radio 2 s tím, že věta platí především v souvislosti se spolupracemi s jinými interprety.

Články, které by tě mohly zajímat