Právě vysíláme

Coldplay vydají nový singl. S fanoušky rozjeli zábavnou hru

2. května 2021 8:10
Coldplay vydají nový singl. S fanoušky rozjeli zábavnou hru

Skupina Coldplay překvapila zprávou o novém singlu. Na sociálních sítích uvedla, že v pátek 7. května 2021 vydá skladbu Higher Power.

Před několika dny se na různých místech světa objevila outdoorová reklama na tajemné webové stránky alienradio.fm plná zašifrovaných vzkazů. „Přenos zahájen, zůstaňte v pohotovostním režimu“, uváděla zmíněná stránka a přidružený twitterový profil. Internetem se okamžitě začaly šířit divoké teorie a pokusy dešifrovat sdělení z billboardů.

Oznámením na sociálních sítích Coldplay potvrdili spekulace a prozradili, že jde o kampaň k novince Higher Power.

Coldplay fanouškům nabízejí další zábavnou hru. Na podzim 2019 podobně odstartovali kampaň k zatím poslednímu albu Everyday Life s pohlednicemi v antikvariátech a tištěným inzerátem v místních velšských novinách. Tentokrát si pomáhají mysteriózními symboly, tajuplnými signály a podivnými hesly.

Zvláštní formu má i sdělení, kterým Coldplay oznámili světu vydání nového singlu. Píše se v něm o malé klávesnici, umyvadle a opravdovém zázraku z vesmíru: Higher Power je píseň, která se na klávesnici a umyvadle objevila na začátku roku 2020. Produkoval ji Max Martin, který je opravdovým zázrakem vesmíru.“ Žádné další detaily kromě jména producenta Maxe Martina skupina neprozradila, ale je zřejmé, že hra bude pokračovat.

Dočkáme se nové desky? A bude se jmenovat Alien Radio, jak spekulují příznivci? Nechme se překvapit!

Zdroj: Warner Music

Články, které by tě mohly zajímat