Právě vysíláme

Dá se skupina ONE DIRECTION zase dohromady? LIAM PAYNE naznačil možná víc, než chtěl!

15. dubna 2020 11:10
Dá se skupina ONE DIRECTION zase dohromady? LIAM PAYNE naznačil možná víc, než chtěl!

Britský zpěvák Liam Payne dal svým fanouškům najevo, že se skupina One Direction možná dá zpátky dohromady kvůli oslavě deseti let od založení kapely.

Dobré znamení

Liam Payne se svěřil moderátorovi Jamesi Cordenovi v pořadu Late Late Show se skvělou novinkou. Známý moderátor se zpěváka zeptal, zda se One Direction někdy vrátí zpátky dohromady a rodák z Wolverhamptonu mu odpověděl: „Nemůžu toho moc prozradit, ale určitě se poslední dobou spolu bavíme víc než obvykle.“ Když se ho Corden ptal na podrobnosti, Payne mu zdůraznil, že všichni bývalí členové úspěšného boybandu vidí desáté výročí jeho stvoření jako „důležitý milník“.

Šestadvacetiletý zpěvák sice zprávu o údajném návratu One Direction nepotvrdil na sto procent, ale nebyl k tomu daleko. Fanoušci slavné skupiny, která se rozešla v roce 2016, nedávno upozornili i na to, že Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson a Harry Styles všichni začali sledovat svého bývalého kolegu Zayna Malika na Twitteru. Mnozí tento krok viděli jako moment, kdy se kluci usmířili po bouřlivém odchodu Zayna ze skupiny v roce 2015.

Chystají členové skupiny One Direction něco na příležitosti 10. výročí od vzniku skupiny? Nepochybně. O definitivní návrat se nejspíš nejedná (Harry Styles pojede příští rok celoevropské turné a Niall Horan s Louisem Tomlinsonem nedávno vydali nové desky), nicméně se asi máme na co těšit.

Zdroj: Billboard, Instagram, YouTube, Late Late Show

Články, které by tě mohly zajímat