Právě vysíláme

Další hurikán na scéně. The Game zdissoval Eminema v 10 minut dlouhém tracku

14. srpna 2022 8:10
Další hurikán na scéně. The Game zdissoval Eminema v 10 minut dlouhém tracku

Máme tu další velký diss track mezi největšími americkými rappery. The Game vydal své 10. studiové album, jehož součástí je i desetiminutový diss track na Eminema.

The Game vydal album ve velké stylu, na desce je celkem 30 tracků a mezi hosty vybraná rapová smetánka. Nechybí Kanye West, Lil Wayne nebo ASAP Rocky. Už teď je však jasné, který song vzbudí největší pozornost.

Track nazvaný Black Slim Shady má 10 minut a 30 sekund a jedná se o diss na Eminema. The Game se v songu ovšem naváží i do 50 Centa či producenta Dr. Dre.

„Jedna věc, kterou nikdy nemůžete mít, je moje černá kůže….má všechny černé přátele, chce být Afričan,“ nešetří The Game Eminema. „Nikdy jsem tě neslyšel v klubu, nikdy jsem tě neslyšel v baru. Jedenáct alb a deset se nikdy nehrálo v mém autě,“ rapuje.

Je otázkou, jak Eminem na tento diss zareaguje a zda přijde s odvetou v podobě nového songu. Fanoušci se ale zatím staví spíše na Enimenovu stranu. „Když složíš diss na Eminema, je to vlastně pro něj pocta,“ stojí v jednom z komentářů. „Na to, že The Game prý nikdy neslyšel jeho alba, má na Ema dost vyhraněný názor,“ stojí v dalším. Co na diss track říkáte vy?

Články, které by tě mohly zajímat