Právě vysíláme

Další z One Direction přijede do Prahy. Kdo to bude tentokrát?

20. července 2023 15:00
Další z One Direction přijede do Prahy. Kdo to bude tentokrát?

Populární zpěvák Naill Horan se se svou novou deskou „The show“ vydává na své prozatím největší tour a zavítá poprvé i do Prahy!

Hluboce procítěná úvaha o všem, od duševního zdraví až po nekonečnou komplikovanost a nejistotu lásky, je nekonečně okouzlující výpovědí o tom, jak následovat své srdce až k jeho skutečné podstatě. Horan se obzvláště těší na svá vystoupení, jelikož se jedná o jeho nejosobnější materiál, který ve své výjimečné kariéře prozatím vytvořil.

„Není nic lepšího než sledovat, jak vám dav zpívá se všemi těmi emocemi ve tváři, a vědět, že si tu píseň spojuje s něčím významným ve svém vlastním životě,“ říká Niall Horan. „Pro mě je to vždycky to nejlepší, co může z psaní písniček vzejít.“ Horan, který se v této sezóně připojil k pořadu The Voice televize NBC jako nový kouč, v něm představil svůj nový singl Meltdown.

Horan, který pochází z irského Mullingaru, prodal přes 80 milionů desek a několikrát koncertoval po celém světě jako člen kultovní skupiny One Direction. Jeho celovečerní sólový debut Flicker se v říjnu 2017 dostal na první místo žebříčku Billboard 200 a obsahoval 3x RIAA platinový singl  Slow Hands a 2x RIAA platinový singl This Town. Album se dostalo do Top 10 celkem ve 20 zemích. S celkovým počtem globálních streamů přesahujícím osm miliard získalo album Flicker platinu v pěti zemích (včetně USA) a zlato v dalších sedmi zemích. V roce 2020 následovalo album Heartbreak Weather, které se umístilo na vrcholu britského žebříčku Official Albums chart a žebříčku Billboard Top Album Sales.

Naill Horan vystoupí 17. 3. 2024 ve Sportovní hala Fortuna v Praze. 

Články, které by tě mohly zajímat