Právě vysíláme

Dan Reynolds bude co nevidět volný. S manželkou podali žádost o rozvod

20. dubna 2023 8:10
Dan Reynolds bude co nevidět volný. S manželkou podali žádost o rozvod

Zpěvák Imagine Dragons Dan Reynolds bude brzy opět svobodným mužem. Sedm měsíců poté, co s manželkou Ajou Volkman oznámili vzájemné odloučení, podali v úterý 18. dubna 2023 oficiální žádost o rozvod.

„Jsem smutný, že to musím psát, ale po mnoha letech spolu se já a Aja rozcházíme. Naší prioritou zůstává být i nadále skvělými rodiči našim dětem,“ uvedl Reynolds v září 2022. S brzy již bývalou manželkou má čtyři ratolesti, tři dcery a jednoho syna, kterým je zároveň nejmladším dítětem. Narodil se v říjnu roku 2019.

První krizí si pár prošel v roce 2018, kdy rozchod oznámil vůbec poprvé. Následně však pod hlavičkou Imagine Dragons vyšla hitová skladba Bad Liar, kterou Reynolds napsal právě ve spolupráci s Volkman a zdálo se, že krizi dvojice, která se brala v březnu 2011, překonala.

Reynolds aktuálně randí s herečkou Minkou Kelly, jež je známá ze seriálu Friday Night Lights, kde si zahrála Lylu Garrity. Média s ní zpěváka poprvé spojila v listopadu, kdy papparazzi pár zachytili na ulici ruku v ruce.

 

Články, které by tě mohly zajímat