Právě vysíláme

Dara Rolins po půl ročním vztahu s Nedvědem promluvila o rozchodu

7. ledna 2022 11:10
Dara Rolins po půl ročním vztahu s Nedvědem promluvila o rozchodu

Popová diva Dara Rolins a bývalý fotbalista Pavel Nedvěd téměř půl roku svou lásku tajili. Poté, co tajemství prasklo, tak Dara začala plnit sociální sítě zamilovanými fotkami. Nyní všechny šokovala, když promluvila o rozchodu.

Daře to s Pavlem Nedvědem opravdu sekne. Zamilovaný pár trávil konec roku na horách a na fotografiích vypadají velmi šťastně. O prázdninách s nimi byla i zpěvaččina dcera Laura a společně si užili vstup do nového roku.

Rolins si soukromí chrání a na veřejná milostná vyznání si moc nepotrpí. Nyní udělala výjimku, rozepsala se na téma láska, vztahy a rozchody, pojmula to pěkně zostra.

„Myslím, že každý vztah – i ten, který „nedopadne“, má v našich životech místo a opodstatnění. Resp. co to znamená „nedopadne“ 😊 ?! Vše má totiž svůj čas a význam. I to, že se něco stane a po čase skončí, nemusí být tragédie, ale vývoj. Prostě život. Člověk nemusí „brečet“, jak si někteří dost nelogicky a automaticky při rozchodu dvou lidí myslí. Může jít o vysvobození, překlopení do stavu, po kterém člověk už nějakou dobu toužil. Být tzv. na očích, být znám, velmi často vztahy a lásku komplikuje, nepřirozeně ovlivňuje její vývoj,“ rozepsala se zpěvačka ke společným fotkám, na kterých hvězdný pár vypadá velmi zamilovaně.

„Ne léta, ale intenzita, hloubka citu měří pravý význam vztahu. Někdy za půl roku přežijete víc, než za 6. Pravdou je, že absence toho pocitu a možnosti rozhodovat se ve vztahu svobodně, bez asistence publika, je v našem případě pěkně na prd, to přiznávám upřímně a na rovinu. Každý jeden vztah mě formoval. A proto mám respekt pro každého člověka, který mě kdy udělal šťastnou. A stejně tak pro minulost každého mého partnera,“ míní Dara, která má za sebou několik dlouhodobých vztahů. Před Pavlem Nedvědem žila sedm let s rapperem Rytmusem, ten se po jejich rozchodu zachoval jako zhrzený puberťák a vše, co se týkalo jejich vztahu, vymazal. Dceru Lauru má s hudebníkem Matějem Homolou.

„Vždy mi vadilo, když muž, který mi vstoupil do života, nemluvil pěkně o své bývalé. Je to takový varovný signál pro zkažený charakterový rys, pokud know what I mean 😊… Ať žije KAŽDÁ láska. Nová, stará, dospělá, dětská, prázdninová, naše, vaše. Ať je věčná ve svém čase a v každé podobě!!! P. S.: Mělo to být jen takové malé hlášení o tom, že je u mě všechno v pořádku… Pozdravujeme,“ dodala Dara.

Články, které by tě mohly zajímat