Právě vysíláme

DARA ROLINS se svlékla do naha a vzkázala: sex mě baví daleko víc než kdy dřív!

17. srpna 2020 11:10
DARA ROLINS se svlékla do naha a vzkázala: sex mě baví daleko víc než kdy dřív!

Dara Rolins rozvířila vody na sociálních sítích, když zveřejnila svou nahou fotografii, na které své dokonalé křivky fanouškům ukázala v plné kráse. „V první řadě jsem žena,“ vzkázala.

 „Vím, že vždycky, „když vybočím z řady“, uvedu do pohybu emoce všeho druhu,“ napsala Dara ve vyjádření. Autorka hitu Celý svět je náš chápe, že budit rozruch v podstatě patří k její profesi a je připravena na všechny druhy emocí.

Na fotografii, která vznikla ve spolupráci s časopisem Grade magazine, je slovenská zpěvačka proklatě sexy!  „To, co jsem ale fotkou hlavně chtěla říct, je, že mě nahota baví. Vždy se mi líbila vkusně prezentovaná nahota. A tyhle věci se s věkem příliš nemění. Sex mě baví víc než kdy předtím a výhodou zralého věku je, že mi nepřijde divné o tom mluvit. A už vůbec necítím jediný limit anebo povinnost ke své intimitě způsobené faktem, že jsem máma. Jsem v první řadě žena. A ať se to někomu líbí, nebo ne, chci si to užít,“ rozpoutala vášně a vysvětlila svůj postoj Rolins.

Žhavější fotografie Dara doposud nenafotila a nejedna dvacítka by jí luxusní postavu mohla závidět. Na pikantní sexy fotografie se podívejte v naší galerii.

 

Zdroj: Instagram, Grade magazine, Blesk

Články, které by tě mohly zajímat