Právě vysíláme

Dara už není Dara, píší fanoušci. Rolins ukázala tvář po plastice

2. května 2024 13:09
Dara už není Dara, píší fanoušci. Rolins ukázala tvář po plastice

Dara Rolins je známá tím, že o sebe dbá. Již v minulosti podstoupila několik estetických zákroků, ten aktuální ji však změnil zřejmě nejvíce. Po měsíci se ohlásila fanouškům na instagramu s fotografiemi se svým novým lookem, bohužel s ním však neuspěla tak, jak zřejmě očekávala. „Škoda, že už Dara nevypadá jako Dara,“ píší jí příznivci v komentářích.

„Pomalu se vracím do reality. Můj dočasný detox od sociálních sítí a celkového pracovního kolotoče byl dost přirozený, a navíc podmíněný jistým estetickým zákrokem, který také podléhá určitému procesu rekonvalescence,“ prozradila Rolins. Dodala ale, že to již její fanoušci jistě ví. Lékař, který zákrok provedl, se jím totiž pochlubil na sociálních sítích.

Podle plastického chirurga z Říma měla zpěvačka postoupit lifting obličeje a krku a také operaci víček. K zákroku mělo dojít již začátkem roku, od té doby se Rolins držela v ústraní a na Instagram přidávala starší snímky.

S novým vzhledem však u fanoušků příliš nepochodila. Hromadně se ptají, kam se poděla „stará Darinka“. „Taková krásná ženská jste byla,“ napsala v komentářích Pavla. „Estetický zákrok se očividně nepovedl. Čeho je moc, toho je příliš,“ dodala Lukika.

Dara však našla i zastánce. „Vypadáte skvěle,“ pochválila Rolins Erika. A podpory se dočkala i od Martiny. „Klid. Zásahy v obličeji se hodí dlouho a nějakou dobu trvá, než splasknou všechny otoky. Až si to sedne, bude Dara vypadat výborně jako vždycky,“ věří.

Z negativních komentářů si nic nedělá ani sama zpěvačka. „Je mi dost jedno, co si myslí nějaká teta nebo strýc, které vůbec neznám. Nechce se mi v tom přehrabovat a mazat negativní komentáře nebo blokovat hejtry, na to máme jiné sebestředné umělce,“ přistupuje k dění u sebe na instagramu Dara.

Pro zpěvačku je důležité, jak se cítí ona sama. „Na to, jak se cítím, na čem mi záleží a co se mi líbí, nemá ani dobrý ani špatný komentář žádný vliv. Možná to tak bylo, když mi bylo deset a myslela jsem si, že mě musí mít každý rád. Šetřete si nervy, energii a rady pro lidi, které minimálně osobně znáte. To, zda o ně někdo stojí, je už věc druhá. Nejlepší totiž je starat se sám o sebe,“ dodala Rolins.

Články, které by tě mohly zajímat