Právě vysíláme

Dárek pro fanoušky Karla Gotta. Podívejte se, jak dcera Charlotta zpívala s otcem Zvonky štěstí

24. prosince 2020 9:10
Dárek pro fanoušky Karla Gotta. Podívejte se, jak dcera Charlotta zpívala s otcem Zvonky štěstí

Ivana Gottová velmi potěšila fanoušky Karla Gotta! Na oficiálním instagramovém účtu zveřejnila video zpěváka s jeho dcerou Charlottou.

„Den před Štědrým večerem vás chci potěšit mým amatérským videem z prosince 2018, kdy Karel vystupoval v Ružomberku. Jako jednoho z hostů si přizval na píseň Zvonky štěstí také naši Charlottku. Přimhuřte oči, prosím, není to dokonalé, ale pro radost v tomto vánočním čase. Snad vás náš sestřih ze zkoušky i večerního vystoupení zahřeje u srdce, s láskou Ivana, Charlottka a Nellinka,“ napsala vdova po českém mistrovi a zveřejnila video, které zahřeje na srdci nejednoho fanouška.

Na záznamu totiž můžeme vidět, jak Karel Gott zpívá hit Zvonky štěstí se svou talentovanou dcerou Charlottou. Ta tak převzala štafetu po Daře Rolins, která ještě jako malá holčička duet s Gottem nazpívala ve slovenštině.

„Na profesionální záběry Olgy Špátové z tohoto vystoupení se můžete těšit v dokumentu Karel. Doufejme, v kinech od 13. května,“ nalákala pak ještě Ivana Gottová fanoušky na premiéru očekávaného dokumentu.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat