Právě vysíláme

DAVID GUETTA vydal sedmou desku. Album nazval jednoduše 7!

18. září 2018 11:10
DAVID GUETTA vydal sedmou desku. Album nazval jednoduše 7!

„Ať už se vám líbí, nenávidíte ho nebo prostě jen předstíráte, že ho nenávidíte, nemůžete popřít Guettův obrovský vliv na současnou hudební scénu,“ začíná prestižní DJ Mag obsáhlý materiál o padesátníkovi, jehož jméno zná v hudebním světě snad každý.

„Jeho sláva, bohatství a produkce dosáhly úrovně, o které se druhým ani nezdá, natož aby jí skutečně docílili. To není nadsázka ani spekulace, čísla mluví za všechno. Nespočet hitů, Grammy, baráky, soukromé tryskáče a bankovní účty nelžou…“ pokračuje ve výčtu Davidových úspěchů časopis.

Je fakt, že David Guetta je legendou taneční scény. Muž, který před lety definoval tvář EDM, když zkřížil undergroundovou dance music s mainstreamovým popem. Hudebník, jenž od roku 2009 chrlí jeden hit za druhým. V současné době není na popové scéně snad vlivnějšího umělce a o spolupráci s ním stojí největší hvězdy včetně Madonny, Justina Biebera nebo Rihanny.

Ani na novém albu nebere výčet hostů konce a těžko si lze představit nabitější seznam: Sia, Justin Bieber, J Balvin, Nicki Minaj, Martin Garrix, Bebe Rexha, Jason Derulo, Lil Uzi Vert, G-EazyGuetta na desce rozvíjí to, co mu přineslo slávu: kombinuje různé styly a nabízí energetický koktejl tanečních rytmů, reggaetonu, SoundCloud rapu, afro-house a dalších žánrů. Opulentní nahrávka prostě Guettovy příznivce uspokojí bezezbytku!

Podívejte se, jaké rytmy se v nové desce objevují.

Zdroj: Warner Music

Video: Vladimir a jeho top 10 hitů

Články, které by tě mohly zajímat